fbpx Skip to content
Onze partner bij asbestvervuiling: asbest-expert.be
Onze partner voor zonnepanelen & groene energie: vhn-solar.be

Verantwoorde verwijdering en recycling van zonnepanelen met VHN Renovaties

Bij VHN Renovaties begrijpen we dat zonnepanelen, net als alle andere producten, een levensduur hebben. Wanneer die levensduur ten einde komt, bieden wij een complete oplossing voor de verwijdering en recycling van uw oude zonnepanelen.

Meer weten?

Zorgvuldige Verwijdering

Het proces begint met de zorgvuldige verwijdering van uw oude zonnepanelen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat alle onderdelen intact blijven tijdens de verwijdering, aangezien het absoluut verboden is om onderdelen te verwijderen of aan te passen voordat de panelen worden gerecycled.

In België werken we samen met een organisatie die defecte, beschadigde of oude zonnepanelen inzamelt, beheert en recycleert. Door onze samenwerking met hen kunnen we garanderen dat uw oude zonnepanelen op een verantwoorde en duurzame manier worden gerecycled.

A handyman installing solar panels on the rooftop.

One-Stop-Company

Als uw one-stop-company voor al uw zonne-energiebehoeften, maken we het proces van verwijdering en recycling van zonnepanelen eenvoudig en zorgeloos. Of u nu uw huidige zonnepaneelsysteem wilt upgraden of gewoon uw oude panelen op een verantwoorde manier wilt laten verwijderen, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten voor de verwijdering en recycling van zonnepanelen!

Solar panels