fbpx Skip to content
Onze partner bij asbestvervuiling: asbest-expert.be
Onze partner voor zonnepanelen & groene energie: vhn-solar.be

Is jouw plat dak aan renovatie toe?

Bij VHN Renovaties zijn we gespecialiseerd in het hernieuwen en plaatsen van nieuwe daken met behulp van EPDM en roofing. Ons doel is om u een dak te bieden dat niet alleen duurzaam en kosteneffectief is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Meer weten?
Photo Of An Apartment Building With A Flat Roof On Which A Solar System Is Installed, Made With Generative Ai
Toiture Epdm
VOORDELEN
EPDM

EPDM is een zeer sterke en soepele rubberen dakbedekking die uitzonderlijk duurzaam is dankzij de polymeren in het materiaal. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel nieuwe daken als renovaties van bestaande dakbedekkingen. Bovendien kan regenwater dat op een EPDM-dak valt probleemloos en zonder filtering worden gebruikt, wat een extra voordeel is voor milieubewuste huiseigenaren.

Bekijk video
VOORDELEN
Roofing

Roofing, of bitumen dakbedekking, is een andere optie die we bij VHN Renovaties aanbieden. Het is een soepele bitumineuze renovatiecoating die een bestaande bitumen dakdichting herstelt, voedt en onderhoudt. Het kan een uitstekende keuze zijn als u uw dak wilt vernieuwen zonder de bestaande dakbedekking volledig te verwijderen.

Installation Of Roll Roofing Waterproofing Propane Blowtorch During Construction
Solaranlage
GROEN & GOEDKOOP
Kies voor zonnepanelen

Naast deze diensten bieden we bij VHN Renovaties ook de mogelijkheid om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Dit is een geweldige manier om uw energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst.

Of u nu kiest voor EPDM, roofing of de plaatsing van zonnepanelen, bij VHN Renovaties staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw dakrenovatieproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.