fbpx Skip to content
Onze partner bij asbestvervuiling: asbest-expert.be
Onze partner voor zonnepanelen & groene energie: vhn-solar.be

Geef uw huis een nieuwe look met VHN-renovaties

Bij VHN Renovaties streven we ernaar om huiseigenaren de hoogste kwaliteit gevelbekleding te bieden. Of u nu op zoek bent naar een complete makeover of gewoon uw huidige gevelbekleding wilt vernieuwen, ons ervaren team staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Meer weten?
Scandi Design Double Conversion With Black Cladding And Large Windows

Gevelbekleding met Leien

Leisteen is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat uw huis een tijdloze uitstraling kan geven. Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een uitstekende keuze is voor gevelbekleding.

Modern Architecture Home. House Design with solar charging station and electric car

Gevelbekleding met andere materialen

Plaatmateriaal is een veelzijdige optie die beschikbaar is in verschillende kleuren en texturen. Het is duurzaam en weerbestendig, waardoor het een populaire keuze is voor zowel moderne als traditionele huizen.

Bij VHN Renovaties begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we ook andere gevelbekledingsopties aan om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu kiest voor kunststof, hout of andere materialen, u kunt erop vertrouwen dat we het werk met de hoogste zorgvuldigheid en professionaliteit zullen uitvoeren.

Bij VHN Renovaties streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen met ons werk. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw gevelbekleding er niet alleen mooi uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Steel window surround in a modern house with timber cladding